Opleidingen

Opleidingen

Opleiding Holos Masseur
Wilt u van masseren uw beroep maken, dan kunt u bij Holos de beroepsopleiding tot Holos masseur volgen. In veertien maanden leert u op een gedegen manier het massagevak. Deze opleiding is gelijk aan de eerste leergang van de therapeutenopleiding.

Opleiding Holos Massagetherapeut
De opleiding Holos massagetherapeut is een vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Na het afronden van de opleiding heeft u een groot repertoire aan massagetechnieken tot uw beschikking, heeft u een erkend hbo medische basiskennis diploma en bent u in staat om een cliënt te begeleiden in zijn bewustwordingsproces. De opleiding start in september 2018 op woensdag 12 september en er start een groep op vrijdag 21 september. U heeft één dag per week les.

Op 19 mei 2018 starten we met een lesgroep op zaterdag! Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat, telefonisch bereikbaar op 030 - 2900507 of via email info@holos.nl.

Het is mogelijk om het vak Anatomie/Fysiologie tijdens de opleiding tot masseur op mbo-niveau te volgen. Indien u de opleiding tot massagetherapeut wilt volgen, dient u dit vak op hbo-niveau te volgen.

De kern van de opleiding is het bewuster leren voelen. In de lessen wordt behalve voor het leren van techniek dan ook plaats ingeruimd voor meditatie en bewustwordingsoefeningen. In alle lessen worden de studenten uitgenodigd om met aandacht en zonder oordeel hun eigen gevoelsrealiteit waar te nemen. Bij Holos gaat het niet om veranderen, maar om zijn. 'Zijn met wat is' dat is de lijfspreuk van Holos.