Verkort traject tot massagetherapeut

Verkort traject tot massagetherapeut

Sinds dit jaar biedt Holos een verkort scholingstraject aan voor masseurs en therapeuten, die zich willen bijscholen tot Holos massagetherapeut. Als praktiserend masseur heeft u al ervaring met een aantal massagetechnieken en heeft u de stof van de medische basiskennis reeds tot u genomen, maar u wilt zich verder ontwikkelen tot massagetherapeut. De opleiding tot Holos massagetherapeut gaat verder dan de techniek van masseren. Een massagetherapeut benut de gevoelens, emoties en gedachten die bij massage kunnen loskomen bij de begeleiding van de cliënt in zijn bewustwordingsproces.

Holos maakt een 'tailormade' programma, waarin we samen kijken welke stof al eigen is gemaakt en welke vakken nog gevolgd dienen te worden. Om dit op een zorgvuldig wijze te doen, ontvangen wij graag een overzicht van de vooropleiding en het gevolgde curriculum (lesdagen en contacturen per vak) op gebied van massagevakken, medische basiskennis, persoonlijke ontwikkeling en therapeutische vorming. Het overzicht kunt u mailen naar: info@holos.nl

Vervolgens nodigen we u uit voor een (vrijblijvend) intakegesprek. Tijdens het intakegesprek vragen wij u om het curriculum, een literatuuroverzicht en de syllabi mee te nemen. Aan de hand van het intakegesprek ontvangt u een 'tailormade opleidingsvoorstel'. Meer informatie over de opleiding tot Holos massagetherapeut vindt u hier.