Over ons

Over ons

Holos Academie leidt sinds 1987 studenten op tot professionele Holos masseurs en Holos massagetherapeuten. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een professionele organisatie en hebben we bekendheid gekregen om onze degelijkheid, professionaliteit en visie. Onze studenten waarderen ons omdat we ons vak met zo veel liefde, aandacht en toewijding uitoefenen. Daarnaast leren wij onze studenten niet uitsluitend de kennis en techniek, maar helpen we hen ook bij het onderzoeken van eigenwaarde en mogelijkheden. Jezelf ontwikkelen doe je in onze visie niet door het volgen van ideeën en theorieën van anderen, maar door te leren vertrouwen op je eigen wijsheid.

De 35 artsen, fysiotherapeuten en massagetherapeuten, die als docent aan Holos zijn verbonden, kunnen op een ruime ervaring bogen en zijn in staat inspirerend les te geven. De meesten van hen zijn zowel regulier als op alternatief gebied werkzaam. De docenten hebben de vrijheid om hun lessen naar eigen inzicht vorm te geven. De Holos visie is daarin wel het gemeenschappelijk fundament. De docenten weten in samenwerking met de medewerkers van Holos een veilige sfeer te creëren, zodat elke student zich thuis voelt, zich zelf kan zijn en zich kan focussen op zijn eigen leerproces. Het draait bij Holos om jou!

Ook is Holos als organisatie nog niet klaar met haar eigen ontwikkeling en hebben we onze ambities en dromen. Voor de academie streven we continue naar kwaliteitsverbetering en passen het lesprogramma aan waar nodig. Betrokkenheid, openheid en zorgvuldigheid blijven de leidraad in het contact met studenten en met elkaar. Daarnaast hebben wij het Holos Netwerk opgericht met als doel meer bekendheid te geven aan de Holos massagetherapie en masseurs en therapeuten bij te staan bij het verder professionaliseren van hun beroepsuitoefening. Dat gebeurt door middel van verschillende activiteiten zoals het verstrekken van licenties, kwaliteitswaarborg, na- en bijscholing en een klachtencommissie.