Holistic Pulsing verdiepingsdag

Holistic Pulsing verdiepingsdag

Naam Master Class/docent

Holistic Pulsing verdiepingsdag door Godfried Kleinsmann

Aantal deelnemers

Minimaal 12 Ė maximaal 20

Korte omschrijving

Op deze dag gaan we praktisch aan de slag met het opfrissen en verdiepen van het HP1 materiaal. Maar ga je†vooral†via een demonstratie en het zelf pulsen en gepulst worden oefenen met het ruimte geven aan het zich ontvouwende proces. We bespreken naar aanleiding van†de demonstratie en de sessie uitwisselingen wat het van je vraagt om het ontvouwende zijn gang te laten gaan.
Met 20 jaar puls-ervaring deel ik graag nieuwe technieken met je die spontaan ontstaan zijn in de sessies van afgelopen jaren. Het zijn dus technieken, die niet in de readers van HP1 of HP2 staan. Het zijn o.a. handelingen gericht op het schouder en nek gebied en de hele rug. Op deze dag leer je de nieuwe pulstechnieken ťn ga je ervaren wat het effect is hiervan door ze te ontvangen. Na deze dag ga je geÔnspireerd huiswaarts!

Waarom interessant

Als je als therapeut het ontvouwende proces binnen een sessie meer weet te begeleiden ga je ervaren dat de eigen kracht van de cliŽnt meer naar voren komt. Je creŽert dan een optimale ruimte waarin de cliŽnt zijn ontdekkingen kan doen. Zo ontstaat er ook minder snel een afhankelijkheidsrelatie tussen therapeut en cliŽnt.

Voor wie?

Voor iedereen die als massagetherapeut werkt en minimaal HP1 heeft gevolgd.

Datum, plaats

donderdag 25 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur bij Holos Academie voor massagetherapie aan de Mariaplaats 4a te Utrecht

kosten en betaling

De kosten bedragen Ä 95,- per persoon.†

Het lesgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op IBAN NL23 INGB 0005707862 ten name van Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht. †

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor deze masterclass kan hier.

Na aanmelding voor een Master Class ontvang je van Holos een ontvangstbevestiging. Zodra bekend is of er voldoende aanmeldingen zijn om een Master Class te laten doorgaan, ontvang je van Holos een definitieve bevestiging.