Vijfdaagse Basiscursus massage

Vijfdaagse Basiscursus massage

De Vijfdaagse Basiscursus massage van Holos is een praktische manier om met masseren kennis te maken. De student leert enkele eenvoudige technieken. Theorie komt nauwelijks aan de orde. Het gaat om de ervaring. De studenten kunnen de sfeer van Holos proeven en aan den lijve ondervinden wat aanraken en aangeraakt worden met iemand doet. Er wordt gewerkt vanuit de Holos visie.

Na afloop van de cursus ontvangt de student een bewijs van deelname. Hij is vertrouwd geraakt met massage en in staat om in huiselijke kring vrienden en familieleden te masseren. In de praktijk blijkt dat voor veel Holos massagetherapeuten deze basiscursus het begin van hun massageloopbaan is geweest.

AANVANG EN PLAATS
Er start een nieuwe cursus op: zaterdag 8 september 2018. De overige lesdagen zullen zijn op: 22 september, 6 oktober, 3 en 17 november 2018.
De lestijd is van 10.00 tot 17.00 uur. Bij Holos Academie aan de Mariaplaats te Utrecht.

BENODIGDHEDEN

Voor deze cursus heeft de student een wit onderlaken, badlaken en twee tot drie witte handdoeken nodig. Voor massageolie wordt gezorgd. De syllabus wordt op de eerste lesdag uitgereikt en de kosten zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

DEELNAME
De training start bij een minimum van twaalf cursisten en heeft een maximum van twintig cursisten.

KOSTEN EN INSCHRIJVING
De kosten voor deze cursus staan in het kostenoverzicht vermeld en u kunt zich via het inschrijfformulier inschrijven. U krijgt een ontvangstbevestiging en bericht wanneer de cursus definitief doorgaat.